Új vállalati kompakt drón a láthatáron – bemutatták a DJI Mavic 3 Enterprise-t!

Izgalmas időszak következik a vállalatok életében, hiszen a mai napon a világ vezető dróngyártója, a DJI, bemutattatta vadonatúj szériáját, a DJI Mavic 3 Enterprise-t, mely igen csak magasra helyezi a lécet az UAV-ok piacán. Az új drónok helytállnak a közművek, az építőipar, a térképészet területén támasztott elvárásoknak és remekelnek a kutatási, mentési illetve a személyi-, vagyon-, és rendvédelmi feladatok esetében is.

A DJI Mavic 3E és a DJI Mavic 3T a világ kisméretű, kompakt drónkínálatának legátfogóbb fejlesztései, amelyek az elődszériához képest minden területen növelik a teljesítményt, és a professzionális felhasználók számára kategóriájában a leghatékonyabb antennatechnológiát kínálják, így biztosítva a mindennapi sikeres küldetéseket. Az áramvonalas DJI Mavic 3 Enterprise drónok könnyűek, egy kézben hordozhatók, és pillanatok alatt üzembe helyezhetők. Lenyűgöző, 45 perces repülési idejüknek köszönhetően ideálisak a hosszabb feladatok elvégzésére is.

Nagysebességű felmérések a DJI Mavic 3E segítségével

A DJI Mavic 3E funkcióinak rendkívüli kombinációja rendkívül hatékony térképezési és felmérési feladatokat tesz lehetővé földi vezérlőpontok nélkül. Egy 20 MP-es, széles látószögű kamerát integrál egy 4/3-os CMOS-érzékelővel, amely az intelligens „gyenge megvilágítási móddal” együtt jelentősen jobb teljesítményt nyújt szürkületben is. Az akár 56-szoros hibrid zoom kamerája 162 mm-es egyenértékű gyújtótávolsággal rendelkezik a 12 MP-es képekhez. A mechanikus zár megakadályozza a mozgás közbeni elmosódást, és támogatja a gyors, 0,7 másodperces intervallumfelvételeket.

Vedd észre a láthatatlant a DJI Mavic 3T-vel

A tűzoltás, kutatás és mentés, ellenőrzések és éjszakai küldetések légi műveleteinek speciális igényeinek kielégítésére tervezett DJI Mavic 3T ugyanazzal a telekamerával rendelkezik, mint a Mavic 3E ( 48 MP-es kamera 1/2”-os CMOS érzékelővel), valamint egy hőkamerával, mely 61°-os látómezővel (DFOV) és 40 mm-es ezzel egyenértékű gyújtótávolsággal, és 640 × 512 px felbontással rendelkezik.

A Mavic 3T hőkamerája támogatja a pont- és területhőmérséklet-méréseket, a magas hőmérséklet-riasztásokat, a színpalettákat és az izotermákat, hogy segítse a szakembereket a forró pontok megtalálásában és a gyors döntések meghozatalában. Az egyidejű osztott képernyős móddal a Mavic 3T hőkamerái és zoom kamerái támogatják a 28-szoros folyamatos, egymás melletti digitális zoomot az egyszerű képösszehasonlítás érdekében.

Következő generációs képátvitel

A 15 km-es maximális vezérlési hatótávval a DJI O3 Enterprise jelátviteli technológia lehetővé teszi a Mavic 3 Enterprise drónok számára, hogy tovább repüljenek, és nagyobb stabilitású jeleket továbbítsanak. A technológia nagy képsebességű élő videojelet biztosít (1080p/30fps). A maximális repülési távolság a helyi törvényeknek és előírások függvényében változó.

Gondtalan repülések fokozott repülésbiztonsággal

A DJI mindig is a drónipar innovatív biztonsági funkciói fejlesztésének vezetője volt – a Mavic 3 Enterprise sorozat továbbfejlesztett akadályérzékelő és navigációs rendszerekkel tovább emeli a tétet. Nem csupán DJI AirSense rendszerrel szerelték fel őket, amely ADS-B jeleket fogadása révén észleli és figyelmezteti a környéken lévő repülőgépekről a drónpilótákat, hanem teljesen új, akadályelkerülő rendszer került beépítésére: a DJI APAS 5.0 rendszer halszemoptikák révén nulla holtteret hagynak, a tér minden irányában érzékelik a drón közelébe kerülő akadályokat.

Vállalati funkciók teljes arzenálja

A Mavic 3 Enterprise sorozat új eszközökkel érkezik, amelyek egyesítik a professzionális felhasználáshoz szükséges tartozékokat és szoftvereket.

A legmagasabb professzionális adatbiztonsági protokolloknak való megfelelés

A DJI Enterprise ügyfelei a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet várják adataik tekintetében. A Mavic 3 Enterprise sorozat a legkorszerűbb biztonsági funkciókat kínálja a fényképek, videók, repülési naplók és egyéb, érzékeny repülés során keletkezett adatok integritásának védelmére.

Ha aktiválva van, a „Helyi adat mód” a DJI Pilot 2 repülésvezérlő alkalmazás nem fogad és nem küldd semmiféle adatot interneten keresztül. Ez az új funkció további biztonsági garanciát nyújt a kritikus fontosságú infrastruktúrákat, kormányzati projekteken vagy más kényes küldetéseken dolgozó szervezetek számárára. Ezen felül jó tudni, hogy a drón és a távirányító közötti rádiókapcsolat robusztus AES-256 titkosítással rendelkezik.

Kérj értesítést legújabb tartalmainkról!

További cikkeink

Megosztás:

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter