Arcok az üzletág mögött

Damak Ferenc

A mindentudó vezető

A DJI drónok mindentudója, tapasztalt drónpilóta és fotógráfus, emellett a HRP Europe Kft. légi, távérzékelési és provideo üzletágának vezetője, aki a grafikai, videotechnikai és motoros pályákon is megállja a helyét. Közel 10 éve foglalkozik dróntechnológiával, és a fotózás, illetve videózás határterületéről érkező hasonló megoldásokkal is. Sokáig a B2B filmes és az élményközpontú B2C drónfelhasználási lehetőségeket helyezte központba, újabban azonban kiemelt figyelmet fordít az Enterprise szegmens rendvédelmi, határvédelmi és ipari célú felhasználási módjaira. A 2018-as év első felében Shenzenben különleges tréningen vett részt, mely után a DJI-tól jogosultságot szerzett a legkorszerűbb dróndetektálási eszköz, az Aeroscope teljes körű használatára. Kedvenc magyar együttese a Tankcsapda.

Lantos Zoltán

Lakossági drón-sámán

Zoltán jelenleg a lakossági üzletág felelőse. Amennyiben DJI drónt vásárolsz valamelyik magyar üzletben, Zolinak jó eséllyel köze volt hozzá. Aktívan követi a hazai drónversenyeket, ezeket szívesen népszerűsíti is társasági körében. Ezen kívül esport rajongó és aktív gémer, alapvetően az szimulátorok és FPS-ek állnak hozzá közel. Kedvenc drónja a Mavic 2 Pro.

Czondi Attila

Az enterprise aviátor

Attila legfontosabb feladata, hogy szárnyakat adjon partnereinknek. A drón üzletágunk enterprise oldaláért felel, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy vérében van a kereskedelem. Szabadidejében szeret teniszezni, squasholni és természetesen golfozni a partnereivel. Kedvenc színe a fehér, imádja a sushit, és mélyen hisz benne, hogy a jó üzlet ott van, ahol megkeresi az ember

Kovács Lajos

A lelkes támogató

A HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. Számos webprojektjei közé tartozik jelen weboldal tartalmainak megírása, frissítése, tesztelése, új élettel való megtöltése is. Folyamatosan fejleszti ismereteit, korábbi projektjei során betekintést nyert az okosotthonok és a világástechnika világába is. A mezőgazdasági drónokról elkészített leírása után már biztos volt abban, hogy beruház egy professzionális DJI multikopterre. Azóta is számos új tartalommal, blogcikkel és funkcióval színesíti ezen weboldal kultúráját.

Polónyi Mariann

A fűszerező „digitalista”

A HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. A weboldal-struktúra kitalálója, koordinátora és közreműködője. Az online marketing mellett a digitális tartalmak, fotó, videó és animáció készítésének gyakorlója és rajongója. Egy DJI Osmo kamera és kamerastabilizátor büszke tulajdonosa, mellyel biztos talajokra helyezheti öröklött és autodidakta videós képességeit. Számos blogtartalommal is fűszerezi a weboldal életét.  

...több, mint disztribúció