Rólunk

Amit DJI csapatunkról tudni érdemes

Wittman István

Beszerzési Igazgató

A HRP Europe Kft. Légi, távérzékelési és Provideo Üzletága Wittmann István, Beszerzési igazgató irányítása alá tartozik. István több mint 20 éve az informatikai szektorban dolgozik, képzett és gyakorlott üzletember. Tapasztalatait nemzetközi környezetben, multinacionális cégeknél termékmenedzsment, értékesítési csatorna kiépítése, üzleti tervezés, üzleti stratégiák, többcsatornás marketing és nemzetközi tárgyalástechnika területén szerezte. Üzleti érzéke és korábbi gyártói kapcsolatai predesztinálják arra, hogy egy olyan méretű és technológiai fölénnyel bíró gyártót kezeljen, mint a DJI. Elkötelezett a piacvezető megoldások, a kiegyensúlyozott piaci növekedés, a folyamatosan épülő partnerkapcsolatok iránt. Kiváló felkészültséggel rendelkezik az üzletágat alapvetően befolyásoló finanszírozási, marketing és stratégiai kérdésekhez ugyanúgy, mint a kulturális különbségeket áthidaló tárgyalási helyzetekhez. A DJI-jal történt kooperációjának egyik legnagyobb sikere, hogy a HRP jogosultságot szerzett a mezőgazdasági drónok európai beszállítására. 

Damak Ferenc

Üzletágvezető

A HRP Europe Kft. Légi, távérzékelési és Provideo Üzletágának vezetője Damak Ferenc tapasztalt drónpilóta és fotógráfus, közel 10 éve foglalkozik dróntechnológiával, és a fotózás, illetve videózás határterületéről érkező hasonló megoldásokkal is. Sokáig a B2B filmes és az élményközpontú B2C drónfelhasználási lehetőségeket helyezte középpontba, újabban azonban kiemelt figyelmet fordít az Enterprise szegmens rendvédelmi, határvédelmi és ipari célú felhasználási területeire. Számtalan konferencia, kiállítás, rendezvény meghívottja és előadást tartó személye elismert drónszakértőként. A Szegedi Tudományegyetem Precíziós Mezőgazdasági Tanszékének vendég oktatója. A 2018-as év első felében Shenzenben különleges tréningen vett részt, mely után a DJI-tól jogosultságot szerzett a legkorszerűbb dróndetektálási eszköz, az Aeroscope teljes körű használatára. Az általa vezetett csapat és a HM ÁLF közös munkája nyomán már a DJI Enterprise drónjai is rendelkeznek hazai típus tanúsítással, melynek segítségével az állami célú felhasználás sem ütközik már korlátokba.

Czondi Attila

Termékmenedzser

Czondi Attila a HRP Europe Kft. DJI termékmenedzsere. Feladatai közé tartoznak mind a rövid, mind a hosszú távú európai uniós terjeszkedési stratégiák elkészítése. Napi szinten nagy figyelmet fordít arra, hogy a cég meglévő DJI AGRAS Warehouse Platform partnereivel, illetve a gyártóval is kiemelt kapcsolatot tartson fent. Rendeléseket és szállításokat szervez meg, árajánlatokat ad és fogad, emellett gondoskodik az új DJI termékek piacra bevezetéséről és támogatásáról. Attila képesített drónpilóta, a fotózás és a videózás területéről érkezett a HRP berkeibe. A DJI mezőgazdasági termékeinek térnyerésének támogatása mellett kiemelt feladata a vállalati (Enterprise) drónok termékmenedzseri feladatainak ellátása is. Attila a magyarországi drónos vonatkozású rendezvények rendszeres résztvevője, eseményeinken nagy valószínűséggel találkozhatsz vele. 

Eigner Zsolt

DJI Agras Regionális Sales és Tanácsadó

Eigner Zsolt a DJI-jal szorosan együttműködve építi ki és kezeli a mezőgazdasági üzletág teljes európai hálózatát. Külföldi és hazai közgazdasági és értékesítő tapasztalattal rendelkezik. Karrierje során mindig is az élenjáró technológiát képviselte, már az első drónok piaci megjelenésénél irányított a technológiával kapcsolatos projekteket. A drónok világába a virtuális valóság eszközök piacáról érkezett meg és mára a gyártó hivatalos oktatóinak listáján is szerepel a neve. Képes átlátni az országok, illetve az egy nemzeten belüli régiók drón alkalmazására vonatkozó szabályozását és igényeit, valamint az eszközökhöz kapcsolódó szoftverek területén is otthonosan mozog. Mindig az adott probléma optimális megoldását keresi a végfelhasználók számára és a cél érdekében minden követ megmozdít és messze túllép saját komfortzónáján.

Pálfi András

DJI Agras Focus Sales

Pálfi András mindig is kereskedelemmel foglalkozott.
A szoftverek és az értéknövelt szolgáltatások értékesítésében kiemelt szakértelemmel rendelkezik. A repülés megszállottja: rengeteg ezen témakörrel foglakozó újságot, cikket, tanulmányt olvas – minden hazai rendezésű nemzetközi repülőnap rendszeres résztvevője. A HRP Europe Kft.-nél a DJI csapat mezőgazdasági szegmensének Focus Salese. Hiszi, hogy a változó világ kihívásainak csak úgy lehet megfelelni, ha a mezőgazdaságban is egyre nagyobb mértékben kerülnek bevezetésre a hatékonyságot növelő precíziós technikák és eszközök. A feladata az, hogy a HRP partnereinek segítsen személyre szabottan megkeresni és bemutatni, hogy a gazdálkodásukban hol, és milyen módon tudnak segíteni a drónok, mint precíziós eszközök.

Mogyoróssy Adrienn

Nemzetközi Sales Adminisztrátor

Mogyoróssy Adrienn kereskedelmi asszisztensként erősíti a HRP DJI csapatát, a cégcsoport nemzetközi terjeszkedésének adminisztrátora. Kereskedelmi tapasztalatai korábbi külkereskedelmi asszisztensi munkájából származnak. Édesapja több, mint 35 évig dolgozott a MALÉV-nál, így a repülés és annak szeretete gyerekkora óta az élete része. A HRP DJI csapatában kifejezetten az AGRAS üzletágban, a mezőgazdasági drónok európai disztribúciójában segédkezik. A cégcsoportnál az adminisztratív és logisztikai asszisztensi feladatokban segíti, támogatja a kereskedők, termékmenedzserek és a raktáros kollégák munkáját, emellett folyamatos kapcsolatot ápol a cég egyre szélesedő külföldi partnerbázisával.

Molnár Máté

DJI Marketing Specialista

Molnár Máté a HRP Europe Kft. DJI marketing specialistája. Fő feladata a gyártó európai terjeszkedésének támogatása az európai piacon, ezért a hatékony marketingstratégia kidolgozása érdekében szoros kapcsolatban áll az anyavállalattal. A DJI rendezvények és oktatások rendszeres résztvevője. A karrierje során szakmai tudást szerzett a digitális marketing különböző szegmenseiben, többek között tartalomgyártásban, közösségi média marketingben és PPC kampányok menedzselésében is. A drón technológia már rég felkeltette személyes érdeklődését: képesített drónpilótaként, valamint szakmai szemmel is óriási piaci rést lát a DJI drón megoldásaiban, legfőképp az AGRAS termékvonalban.

Horváth Zita

Online Marketing Menedzser

Horváth Zita a HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. Szerteágazó tapasztalatai és ismeretei alapján szívesen bármiben segédkezik, legyen az weboldal tartalom írás, hírlevél szerkesztés, kép vagy multimédia anyag készítés, online megjelenés fejlesztés, illetve rendezvény koordináció. Jelen oldal tartalmának elkészítésében is szerves részt vállalt. A folyamatos önfejlesztés híve, tervei között szerepel informatikai és technológiai ismereteinek szélesítése és marketing szemléletének specializálása az legújabb trendeknek megfelelően. A DJI agrár és vállalati termékeihez kapcsolódó felhasználásokat megismerve, szeretné azok kreatív alkalmazási lehetőségeit kihasználni, akár egy céges drónos kisfilmben való közreműködéssel is. 

Kovács Lajos

Online Marketing Menedzser

Kovács Lajos a HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. Számos webprojektjei közé tartozik jelen weboldal tartalmainak megírása, frissítése, tesztelése, új élettel való megtöltése is. Ismereteit és készségeit folyamatosan fejleszti oktatásokon, képzéseken és autodidakta módon egyaránt. A hazai marketing események rendszeres résztvevője, az új technológiák lelkes híve, a DJI termékeinek rajongója. Korábbi projektjei során betekintést nyert már többek közt az okosotthonok, a világástechnika, a hálózatok, a kiberbiztonság, az adattárolás- és biztonság, az audiovizuális és felhőspecifikus megoldások és a vállatirányítási rendszerek világába is. Környezetállapot értékelő mérnökként a precíziós mezőgazdaság támogatója, a DJI mezőgazdasági drónjaiban hatalmas potenciált lát.