Damak Ferenc

A mindentudó vezető

A DJI drónok mindentudója, tapasztalt drónpilóta és fotógráfus, emellett a HRP Europe Kft. légi, távérzékelési és provideo üzletágának vezetője, aki a grafikai, videotechnikai és motoros pályákon is megállja a helyét. Közel 10 éve foglalkozik dróntechnológiával, és a fotózás, illetve videózás határterületéről érkező hasonló megoldásokkal is. Sokáig a B2B filmes és az élményközpontú B2C drónfelhasználási lehetőségeket helyezte központba, újabban azonban kiemelt figyelmet fordít az Enterprise szegmens rendvédelmi, határvédelmi és ipari célú felhasználási módjaira. A 2018-as év első felében Shenzenben különleges tréningen vett részt, mely után a DJI-tól jogosultságot szerzett a legkorszerűbb dróndetektálási eszköz, az Aeroscope teljes körű használatára. Kedvenc magyar együttese a Tankcsapda.

Balogh Csaba

A motoros szurkoló

A HRP Europe Kft. termékmenedzsment üzletágvezetője, lelkes angolfutball-szurkoló, szívéhez rendkívül közel állnak a technikai sportok, ő maga például rendszeresen motorozik. Gyakorlott drónfelhasználó, egy DJI Mavic Pro Platinum büszke tulajdonosa. Kiemelten pozitívnak és a legnagyobb előnynek tartja a DJI drónok Active Track üzemmódját, mellyel a drón végig kíséri őt motorozás közben, ezáltal lenyűgöző felvételek készítésére képes.

Kovács Lajos

A lelkes támogató

A HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. Számos webprojektjei közé tartozik jelen weboldal tartalmainak megírása, frissítése, tesztelése, új élettel való megtöltése is. Folyamatosan fejleszti ismereteit, korábbi projektjei során betekintést nyert az okosotthonok és a világástechnika világába is. A mezőgazdasági drónokról elkészített leírása után már biztos volt abban, hogy beruház egy professzionális DJI multikopterre. Azóta is számos új tartalommal, blogcikkel és funkcióval színesíti ezen weboldal kultúráját.

Polónyi Mariann

A fűszerező „digitalista”

A HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. A weboldal-struktúra kitalálója, koordinátora és közreműködője. Az online marketing mellett a digitális tartalmak, fotó, videó és animáció készítésének gyakorlója és rajongója. Egy DJI Osmo kamera és kamerastabilizátor büszke tulajdonosa, mellyel biztos talajokra helyezheti öröklött és autodidakta videós képességeit. Számos blogtartalommal is fűszerezi a weboldal életét.  

...több, mint disztribúció