Rólunk

Amit DJI csapatunkról tudni érdemes

Dömötör Zoltán

Üzletfejlesztési igazgató

A HRP Europe Kft. Légi, távérzékelési és Provideo Üzletága Dömötör Zoltán, Üzletfejlesztési igazgató irányítása alá tartozik. Zoltán közel 30 éve az informatikai szektorban dolgozik. Tapasztalatait nemzetközi környezetben, multinacionális cégeknél szerezte – központban mindvégig a kereskedelemi csatornák építése állt. Gyakorlott üzleti stratégiák kialakításában, a tervezéstől a végrehajtásig, a kereskedelem mellett a marketing, a jogi szabályozás és az operáció menedzsment területén is széleskörű gyakorlattal rendelkezik. Üzletfejlesztési tapasztalata, széleskörű piaci kapcsolatrendszere és konstruktív hozzáállása együtt predesztinálják arra, hogy egy olyan méretű és technológiai fölénnyel bíró gyártót kezeljen, mint a DJI. Elkötelezett a piacvezető megoldások, a kiegyensúlyozott piaci növekedés, a folyamatosan épülő partnerkapcsolatok iránt. Kiemelt fókuszt helyez a DJI ismertségének és penetrációjának növelésére az Európai Agrár szektorban, miközben megalapozza az Enterprise termékek vállalati és nagyvállalati felhasználásának növekedését az ökoszisztéma kiépítésével egyidőben a jogi szabályozásban való aktív részvétellel.

Eigner Zsolt

Üzletágvezető

Eigner Zsolt a DJI-jal szorosan együttműködve építi ki és kezeli a mezőgazdasági üzletág teljes európai hálózatát. Külföldi és hazai közgazdasági és értékesítő tapasztalattal rendelkezik. Karrierje során mindig is az élenjáró technológiát képviselte, már az első drónok piaci megjelenésénél irányított a technológiával kapcsolatos projekteket. A drónok világába a virtuális valóság eszközök piacáról érkezett meg és mára a gyártó hivatalos oktatóinak listáján is szerepel a neve. Képes átlátni az országok, illetve az egy nemzeten belüli régiók drón alkalmazására vonatkozó szabályozását és igényeit, valamint az eszközökhöz kapcsolódó szoftverek területén is otthonosan mozog. Mindig az adott probléma optimális megoldását keresi a végfelhasználók számára és a cél érdekében minden követ megmozdít és messze túllép saját komfortzónáján.

Czondi Attila

Termékmenedzser

Czondi Attila a HRP Europe Kft. DJI termékmenedzsere. Feladatai közé tartoznak mind a rövid, mind a hosszú távú európai uniós terjeszkedési stratégiák elkészítése. Napi szinten nagy figyelmet fordít arra, hogy a cég meglévő DJI AGRAS Warehouse Platform partnereivel, illetve a gyártóval is kiemelt kapcsolatot tartson fent. Rendeléseket és szállításokat szervez meg, árajánlatokat ad és fogad, emellett gondoskodik az új DJI termékek piacra bevezetéséről és támogatásáról. Attila képesített drónpilóta, a fotózás és a videózás területéről érkezett a HRP berkeibe. A DJI mezőgazdasági termékeinek térnyerésének támogatása mellett kiemelt feladata a vállalati (Enterprise) drónok termékmenedzseri feladatainak ellátása is. Attila a magyarországi drónos vonatkozású rendezvények rendszeres résztvevője, eseményeinken nagy valószínűséggel találkozhatsz vele. 

Beleznai Orsolya

DJI Agras Focus Sales

Beleznai Orsolya növényorvosként a HRP Europe Kft.-nél a DJI csapat mezőgazdasági szegmensét segíti szakmailag. Tudományos háttérrel rendelkezik, az állat- és agrárkörnyezet tudományok területén szerzett doktori fokozatot, és hiszi, hogy a fejlődő dróntechnológia kiválóan beilleszthető a precíziós mezőgazdaság gyakorlatába. A DJI Academy által képzett instruktor és mezőgazdasági drónkezelő. A mezőgazdasági üzletág partnereivel és a gyártóval kiemelt kapcsolatot tart fenn. Teszteli az új termékeket, és koordinálja a típusminősítési eljárást, valamint figyelemmel kíséri a növényvédőszerek engedélyeztetésének jogi szabályozását. Feladatai még a főbb európai konferenciákon és agrárrendezvényeken való részvétel, továbbá agrár szaklapokba ír cikkeket, és a gyártónak esettanulmányokat.

Süli Andor

DJI Enterprise Expert

Süli Andor a HRP DJI üzletágát erősíti, mint ipari drón pilóta, drónszakértő és oktató, DJI Dock mérnök. Lakossági és ipari drónokkal való tapasztalata 8 évre vezethető vissza, amikor hivatásszerűen is drónokkal kezdett el dolgozni. Másfél évig vezette a hivatalos DJI üzletet Budapesten. Szoros együttműködésben támogatta szakmai tudásával a hatóságokat, az állami szféra hivatásos szereplőit, több esetbe nem csak elméleti hanem gyakorlati segítséget is nyújtott. Speciális kiemelt területei: Térinformatika, 3D modellezés, Kutatás/Mentés. Nemrégiben DJI AGRAS instruktor minősítést is elnyert így garantáltan a legjobb presales tanácsokkal, értékesítés utáni támogatással szolgálhat partnereink részére a gyártó mezőgazdasági drónjaival kapcsolatban is.

Ivanov Imola

DJI MDF Specialista

Ivanov Imola a HRP Europe Kft. DJI MDF Specialistája. Fő feladata a gyártó európai terjeszkedésének támogatása az európai piacon, ezért a hatékony marketingstratégia kidolgozása érdekében szoros kapcsolatban áll az anyavállalattal. A karrierje során szakmai tudást szerzett az MDF és Co-Op finanszírozások területén, így rutinosan tervez negyedévről negyedévre. Kivitelezi és nyomon követi partnerek MDF- és Co-Op-programjait, ezzel is támogatva a kereskedelmi marketing aktivitásukat. A drón technológia már rég felkeltette személyes érdeklődését: képesített drónpilótaként, valamint szakmai szemmel is óriási piaci rést lát a DJI drón megoldásaiban, legfőképp az AGRAS termékvonalban. A DJI rendezvények és oktatások rendszeres résztvevője.

Horváth Zita

Online Marketing Menedzser

Horváth Zita a HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. Szerteágazó tapasztalatai és ismeretei alapján szívesen bármiben segédkezik, legyen az weboldal tartalom írás, hírlevél szerkesztés, kép vagy multimédia anyag készítés, online megjelenés fejlesztés, illetve rendezvény koordináció. Jelen oldal tartalmának elkészítésében is szerves részt vállalt. A folyamatos önfejlesztés híve, tervei között szerepel informatikai és technológiai ismereteinek szélesítése és marketing szemléletének specializálása az legújabb trendeknek megfelelően. A DJI agrár és vállalati termékeihez kapcsolódó felhasználásokat megismerve, szeretné azok kreatív alkalmazási lehetőségeit kihasználni, akár egy céges drónos kisfilmben való közreműködéssel is. 

Kovács Lajos

Online Marketing Menedzser

Kovács Lajos a HRP Europe Kft. online marketing menedzsere. Számos webprojektjei közé tartozik jelen weboldal tartalmainak megírása, frissítése, tesztelése, új élettel való megtöltése is. Ismereteit és készségeit folyamatosan fejleszti oktatásokon, képzéseken és autodidakta módon egyaránt. A hazai marketing események rendszeres résztvevője, az új technológiák lelkes híve, a DJI termékeinek rajongója. Korábbi projektjei során betekintést nyert már többek közt az okosotthonok, a világástechnika, a hálózatok, a kiberbiztonság, az adattárolás- és biztonság, az audiovizuális és felhőspecifikus megoldások és a vállatirányítási rendszerek világába is. Környezetállapot értékelő mérnökként a precíziós mezőgazdaság támogatója, a DJI mezőgazdasági drónjaiban hatalmas potenciált lát.

Damak Ferenc

Szakmai tanácsadó

Damak Ferenc tapasztalt drónpilóta és fotógráfus, közel 10 éve foglalkozik dróntechnológiával, és a fotózás, illetve videózás határterületéről érkező hasonló megoldásokkal is. Sokáig a B2B filmes és az élményközpontú B2C drónfelhasználási lehetőségeket helyezte középpontba, újabban azonban kiemelt figyelmet fordít az Enterprise szegmens rendvédelmi, határvédelmi és ipari célú felhasználási területeire. Számtalan konferencia, kiállítás, rendezvény meghívottja és előadást tartó személye elismert drónszakértőként. A Szegedi Tudományegyetem Precíziós Mezőgazdasági Tanszékének vendég oktatója. A 2018-as év első felében Shenzenben különleges tréningen vett részt, mely után a DJI-tól jogosultságot szerzett a legkorszerűbb dróndetektálási eszköz, az Aeroscope teljes körű használatára.