Drón szerviz

DJI drónok és kiegészítőik garanciális és azon túli javítása

Drónok javítása a forgalmazón keresztül

DJI drónok garanciális szakszervize

A drónok – mint minden használati eszköz – képesek meghibásodni. Ha szeretett multikoptereddel problémáid lennének, akkor se ess pánikba, mi segítünk a mihamarabbi javításban. Szervizközpontunkban garanciális és garancián túli problémák kezelését is biztosítjuk, tapasztalt, minősítéssel rendelkező kollegáink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél gyorsabban, hibátlanul működő eszközt juttassanak vissza a felhasználóknak.

DJI drónok garanciális javítása személyesen

Amennyiben a drónod még garanciális, és szeretnéd személyesen intézni az ügyintézést, természetesen erre is lehetőséged van. Drónodat behozhatod hivatalos DJI márkaszerviz-partnerünkhöz, a MyActionCam üzletébe, az alábbi címre:

MyActionCam Magyarország Kft.
Cím:
1095 Budapest,
Lechner Ödön fasor 2.

Nyitvatartás:
Hétfőtől – Péntekig: 10-18 óráig

Kapcsolat:
szerviz@myactioncam.hu
+36 20 318 7624

DJI drónok garanciális javítása futárszolgáltatással

Amennyiben a drónod még a garanciális időszakon belül van és HRP Europe Kft. által kiállított jótállási jeggyel (garancialevéllel) rendelkezel, lehetőséged van élni a díjmentes „HRP háztól-házig garancia” szolgáltatással. 

A szolgáltatás keretén belül a minőségi kifogással érintett DJI drónért és kiegészítőiért házhoz megyünk, elszállítjuk, bevizsgáljuk, ha hibás megjavítjuk, majd a javítás után természetesen vissza is szállítjuk a vásárlónak. Amennyiben mégse garanciális hiba vezetett az eszköz sérüléseihez, úgy az esetleges javítási díjakról a javítás megkezdése előtt ajánlatot küldenek kollégáink.

Garanciális készüléked gyors javításához, kérjük, add le hibajelentésed az alábbi gombra kattintva. A szolgáltatás részleteiről illetve általános szerződési feltételeinkről hibajelentő oldalunkon olvashatsz. 

DJI drónok és kiegészítői szervizelése

DJI drónok javítása garancián túl

A legmodernebb DJI drónok már számos akadálykerülő szenzorral rendelkeznek, azonban egyes szituációk így is váratlanul érhetik a felhasználókat. Ilyenkor sajnos a nem várt események követkeményeképp drónunk sérülést szenvedhet el. Szervizpartnerünkhöz, a MyActionCam üzletébe akkor is behozhatod hibás drónodat szervizelésre, ha annak gyári garanciája már lejárt, vagy ha garancián kívüli káresemény érte.

Leggyakoribb garancián kívüli káresemények:

Bármi is történt, számíthatsz szakértő kollégáink gyorsaságára és precizitására! Hozd be drónodat és kiegészítőit hozzánk. Egy hibajelentő űrlap kitöltése után, bevizsgáljuk azokat és miután a hiba pontos okát feltártuk és cserélendő / javítandó alkatrészek listájával egy árajánlattal fogunk megkeresni, amit ha elfogadsz, megjavítjuk készüléked.