II. Drón Konferencia és Expo – UTM és drón közösségi meetup

  • Várkert Bazár – Budapest (1013), Ybl Miklós tér 2-6.
  • 2019-11-08
  • 09:00 - 17:00
  • HungaroControl

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0

Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address

Back to details
Thank you Kindly

II. Drón Konferencia és Expo – UTM és drón közösségi meetup

Várkert Bazár – Budapest (1013), Ybl Miklós tér 2-6.

09:00 - 17:00
2019-11-08

000000

HungaroControl

Organizer's other events

II. Drón Konferencia és Expo – UTM és drón közösségi meetup

Várkert Bazár – Budapest (1013), Ybl Miklós tér 2-6.

09:00 - 17:00
2019-11-08

NYOMTATÁS

A pilóta nélküli légi járművek, a drónok felhasználása forradalmasítani fog számos Magyarország számára nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű iparágat. Az önvezető autók fejlesztése, az energiaszektor, a távközlés, a logisztika és a gyártás mind-mind olyan ágazatok, amelyekben a drónokon alapuló technológiák, alkalmazások és megoldások forradalmi változást hoznak, hozhatnak. Felismerve az iparág gyors változásait, a HungaroControl Zrt. 2018-ban megszervezte az első hazai drón szakmai konferenciát, amelyen bejelentésre került az UTM Innovation HUB megalapítása, valamint sor került a legfontosabb szakmai problémák megvitatására és a legégetőbb szabályozási kérdések azonosítására. A sikeres rendezvény hagyományteremtővé vált, ugyanis 2019-ben is megrendezésre kerül az immáron II. Drón Konferencia és Expo az Informatika a Társadalomért Egyesület közreműködésével.

Tekintettel az iparág és a felhasználói igények exponenciális növekedésére – ebben az évben a rendezvény kiemelt témája a drónok kereskedelmi célú felhasználása, illetve a drón felderítése. Így például reflektorfénybe kerülnek a drón taxik, de azok a startupok is, amelyek a drónok, vagy önvezető légi járművek piacán kívánnak tevékenykedni.

Interaktív drónos játékok és értékes nyeremények

Szeretettel várjuk a HungaroControl egész napos rendezvényén, ahol a  HRP Europe Kft. –  az UTM Innovation HUB tagjaként –  külön standdal vár minden kedves érdeklődőt. 

Miért leszünk ott a rendezvényen?

A HRP Europe Kft. a hazai piac meghatározó informatikai disztribútoraként teljes körű termékkínálatot, valamint consulting, oktatási és szerviz szolgáltatást nyújt viszonteladó partnerei részére a DJI eszközökből és megoldásokból. A HRP Europe Kft. portfoliójában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a hobbi célú felhasználástól kezdve, a professzionálison át egészen az ipari alkalmazásig, beleértve a kiegészítő termékeket is.

Napjainkban a drónok népszerűsége folyamatosan növekszik, ami potenciális biztonsági kihívásokat jelent az olyan területeken, mint a repülőterek vagy a különböző kormányzati létesítmények. Előfordulhat, hogy ezeken a helyeken a hagyományos védelem nem képes megfelelően felismerni és ellenőrizni a pilóta nélküli légi járműveket, hogy megelőzze az esetleges baleseteket. A termékkínálatban szintén megtalálható DJI AeroScope rendszer képes beazonosítani a piacon elérhető drónok túlnyomó többségét, hogy megvédje az érintett légterek érzékeny integritását.

Bár a drónok megbízhatóan működnek, a felelősségteljes felhasználók egyértelműen ügyelnek arra, hogy nemcsak szeretett drónjukat tudják biztonságban, hanem védelmet nyújtsanak mindazok számára, akik a repülési terület közelében tartózkodnak. A DJI Matrice, Phantom és Mavic eszközök védelmére szolgáló  ParaZero biztonsági ejtőernyők megoldást nyújtanak az esetleges balesetek elkerülésére.

Szervizközpontunkban garanciális és garancián túli problémák kezelését is biztosítjuk, tapasztalt kollegáink komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy ismét hibátlanul működő eszközt juttassanak vissza a felhasználóknak.

A HRP Europe Kft. Légi, távérzékelési és provideo üzletágának vezetője Damak Ferenc  tapasztalt drónpilóta és fotógráfus, közel 10 éve foglalkozik dróntechnológiával, és a fotózás, illetve videózás határterületéről érkező hasonló megoldásokkal is. Sokáig a B2B filmes és az élményközpontú B2C drónfelhasználási lehetőségeket helyezte középpontba, újabban azonban kiemelt figyelmet fordít az Enterprise szegmens rendvédelmi, határvédelmi és ipari célú felhasználási területeire.

Professzionális csapatának értéke abban rejlik, hogy a felhasználóknál megjelenő előnyökre és üzleti sikerekre összpontosít, megosztva tudását és tapasztalatait, hogy a partnerek számára valódi hozzáadott értéket teremtsen, a pilóta nélküli légi járművek előnyeit ötvözze a korszerű informatikai megoldásokkal (mesterséges intelligencia (AI), Internet of Things, (IoT), Machine Learning, (ML).

A HRP Europe Kft. a HungaroControl UTM Innovation HUB tagjaként meghatározó szerepet játszik a hazai drón és UTM szereplők igényeit kielégítő drónok forgalmi menedzsmentjét biztosító (UTM) ökoszisztéma kialakításában.

Megosztás:

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter