D2 – Drónok és Digitalizáció – II. Drónkonferencia

  • Four Points by Sheraton – Kecskemét (6000), Izsáki út 6.
  • 2019-09-19 8:30 - 2019-09-20 16:10
  • Magyar Biztonsági Fórum

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0

Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address

Back to details
Thank you Kindly

D2 – Drónok és Digitalizáció – II. Drónkonferencia

Four Points by Sheraton – Kecskemét (6000), Izsáki út 6.

2019-09-19 8:30 - 2019-09-20 16:10
2019-09-19

000000

Magyar Biztonsági Fórum

Organizer's other events

D2 – Drónok és Digitalizáció – II. Drónkonferencia

Four Points by Sheraton – Kecskemét (6000), Izsáki út 6.

2019-09-19 8:30 - 2019-09-20 16:10
2019-09-19

NYOMTATÁS

D2, azaz Drónok és Digitalizáció. Erről szól a II. Drónkonferencia, ahol szakmai előadások, kerekasztal beszélgetés, kiállítók és élő bemutató várja az érdeklődőket.

Őrült tempóban fejlődik a technológia, lépten-nyomon új ötletek, kisebb és hatékonyabb elektronikai megoldások jelennek meg a piacon. Ezek mind-mind újabb lehetőséget és újabb veszélyforrást jelenthetnek… Melyik a fontosabb? Medig fejlődünk, meddig tűrünk, meddig kockáztatunk? Ha ott voltál tavaly az első igazi drónkonferencián, akkor tudod, hogy mire számíthatsz! Ha nem, akkor gyere el, s légy része egy közösségnek, mely együtt gondolkodik a jövőről.

Miért vagyunk a rendezvény fő szponzora?

A HRP Europe Kft. a hazai piac meghatározó informatikai disztribútoraként teljes körű termékkínálatot, valamint consulting, oktatási és szerviz szolgáltatást nyújt viszonteladó partnerei részére a DJI eszközökből és megoldásokból. A HRP Europe Kft. portfoliójában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a hobbi célú felhasználástól kezdve, a professzionálison át egészen az ipari alkalmazásig, beleértve a kiegészítő termékeket is.

Napjainkban a drónok népszerűsége folyamatosan növekszik, ami potenciális biztonsági kihívásokat jelent az olyan területeken, mint a repülőterek vagy a különböző kormányzati létesítmények. Előfordulhat, hogy ezeken a helyeken a hagyományos védelem nem képes megfelelően felismerni és ellenőrizni a pilóta nélküli légi járműveket, hogy megelőzze az esetleges baleseteket. A termékkínálatban szintén megtalálható DJI AeroScope rendszer képes beazonosítani a piacon elérhető drónok túlnyomó többségét, hogy megvédje az érintett légterek érzékeny integritását.

Bár a drónok megbízhatóan működnek, a felelősségteljes felhasználók egyértelműen ügyelnek arra, hogy nemcsak szeretett drónjukat tudják biztonságban, hanem védelmet nyújtsanak mindazok számára, akik a repülési terület közelében tartózkodnak. A DJI Matrice, Phantom és Mavic eszközök védelmére szolgáló ParaZero biztonsági ejtőernyők megoldást nyújtanak az esetleges balesetek elkerülésére.

Szervizközpontunkban garanciális és garancián túli problémák kezelését is biztosítjuk, tapasztalt kollegáink komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy ismét hibátlanul működő eszközt juttassanak vissza a felhasználóknak.

A HRP Europe Kft. Légi, távérzékelési és provideo üzletágának vezetője Damak Ferenc tapasztalt drónpilóta és fotógráfus, közel 10 éve foglalkozik dróntechnológiával, és a fotózás, illetve videózás határterületéről érkező hasonló megoldásokkal is. Sokáig a B2B filmes és az élményközpontú B2C drónfelhasználási lehetőségeket helyezte középpontba, újabban azonban kiemelt figyelmet fordít az Enterprise szegmens rendvédelmi, határvédelmi és ipari célú felhasználási területeire.

Professzionális csapatának értéke abban rejlik, hogy a felhasználóknál megjelenő előnyökre és üzleti sikerekre összpontosít, megosztva tudását és tapasztalatait, hogy a partnerek számára valódi hozzáadott értéket teremtsen, a pilóta nélküli légi járművek előnyeit ötvözze a korszerű informatikai megoldásokkal (mesterséges intelligencia (AI), Internet of Things, (IoT), Machine Learning, (ML).

A HRP Europe Kft. a HungaroControl UTM Innovation HUB tagjaként meghatározó szerepet játszik a hazai drón és UTM szereplők igényeit kielégítő drónok forgalmi menedzsmentjét biztosító (UTM) ökoszisztéma kialakításában.

Megosztás:

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter