Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2022

  • Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum - Hódmezővásárhely (6800), Aranyág kert 71.
  • 2022-05-05 9:00 - 2022-05-07 18:00
  • Hód-Mezőgazda Zrt. & Magyar Állattenyésztők Szövetsége

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
$0

Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address

Back to details
Thank you Kindly

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2022

Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum - Hódmezővásárhely (6800), Aranyág kert 71.

2022-05-05 9:00 - 2022-05-07 18:00
2022-05-05

000000

Hód-Mezőgazda Zrt. & Magyar Állattenyésztők Szövetsége

Organizer's other events

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2022

Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum - Hódmezővásárhely (6800), Aranyág kert 71.

2022-05-05 9:00 - 2022-05-07 18:00
2022-05-05

NYOMTATÁS

2022-ben a XXIX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár ismét a szokott tavaszi időpontban, május 5-6-7-én kerül megrendezésre.

1994 óta a kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, amelyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.

A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztő országok mintája alapján. A küllemében is lenyűgöző állatkiállítói terület nagy létszámú és széles választékú őshonos és sokszor másutt nem látható, különleges tenyészállatnak ad helyet. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes állatbemutató terek tökéletes hangulatot teremtenek a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozójának.

Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be.

A kiállítások rendezésénél a rendező csapat legfontosabb szempontja a szakmaiság!

Ez határozza meg a kiállítás programját is. A nyilvános show-bírálatok, tenyészállat-árverések a mindenkori hazai állomány élvonalának aktuális képét tükrözik. Tükrözik a mindenkori piaci helyzetet is, hiszen az állattenyésztési ágazatok gazdaságossága kihat a kiállításon résztvevők arányára és számára. Hol a sertéstartóknál, hol a szarvasmarhatartóknál okoz lényeges problémát a kiállítás költségeinek megfinanszírozása, azonban az is megtapasztalható, hogy a tenyésztők mindent megtesznek azért, hogy részt vehessenek a hódmezővásárhelyi seregszemlén. Ebből adódóan szinte töretlenül fejlődik a kiállítás. Ennek a fejlődésnek köszönhetően az állattenyésztéshez kapcsolódó növénytermesztési gépek is egyre nagyobb számban kerülnek bemutatásra.

A kiállítás tematikája szinte kezdettől fogva változatlan, az előző évi program alapul vehető, de mivel egy élőállat-bemutatón csak a kiállítás előtti hetekben válik véglegessé, hogy mely állatfajból mennyi egyedet hoznak, így a bírálatok, programok részletes és végső beosztása később történhet meg, amiért türelmüket kérjük.
A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, a szaporodásbiológiától az állatgyógyászatig, a tartástechnológián át a takarmányozásig minden – az állattenyésztéshez szükséges – szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gépgyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén.

Rólunk

A HRP Europe Kft. Magyarország legnagyobb DJI disztribútora, a gyártó mezőgazdasági drónjainak – a régiónkban egyedüli – európai elosztóközpontja  és a hazai piac meghatározó informatikai disztribútoraként teljes körű termékkínálatot, valamint consulting és oktatási szolgáltatást nyújt viszonteladó partnerei részére a DJI eszközökből és megoldásokból.

Több mint 14 évnyi tapasztalattal rendelkező MyActionCam kiemelt értékesítő- és szervizközpontunkban pedig garanciális és garancián túli problémák kezelését is biztosítjuk, szakértő kollegáink komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy ismét hibátlanul működő eszközt juttassanak vissza a felhasználóknak.

Megosztás:

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter