AGROmashEXPO

Időpont:

2019. január 23-26.
09:00 - 16:00-ig

Helyszín:

Hungexpo
1101, Budapest, Albertirsai út 10

Szervező

Hungexpo Zrt.

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében – 2019-ben január 23-26. között – mutatja be a legújabb trendeket, technológiai innovációkat a gazdálkodóknak.

A Hungexpo teljes térképe
A G Pavilonon belül a sárgával színezett területen keressenek bennünket.

Négy napon keresztül közel 350 kiállító, mintegy 40.000 négyzetméteren vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

A precíziós gazdálkodás lelkes híveinek nem újdonság az az információ, hogy a drónokban hatalmas potenciál van mezőgazdasági felhasználásuk során. Ma a drónokat már nem csak felvételezésre használják, hanem tényleges munkába is fogják őket.

Ismerje meg kézközelből a DJI mezőgazdasági drónjait standunkon (G Pavilonon 401F1).