insta360

A 360 fokos kép- és videórögzítés
új generációja

A felejthetetlen élmények rögzítésének következő generációját hozza el a nagyközönség számára az Insta360. Az akciókamerák és kamerastabilizátorok manapság rendkívül elterjedté váltak, hisz egyetlen gombnyomással tiszta, tűéles remegésmentes felvételeket rögzíthetünk, melyek akár a mozik vásznára is megfelelőek lehetnek. Az akciókamerák és kamerastablizátorok piacának állóvizét zavarják fel az Insta360 zseniális újításai, melyekkel pillanatok alatt tökéletes 360 fokos vagy egyes modellek esetén 3D videókat is készíthetünk.

Insta360
- Consumer modellek -

insta360
insta360

Insta360 ONE

Az Insta360 ONE egy olyan kamera, mellyel lélegzetelállító 360 fokos videókat készíthetsz, majd akár rögtön meg is oszthatod azokat. Csatlakoztasd telefonodhoz, nyisd meg a dedikált Insta360 ONE alkalmazást, és máris rögzíthetsz. Az Insta360 ONE önmagában, telefonnal és szelfibottal is használható, továbbá Bluetooth kapcsolaton keresztül távolról vezérelhető. A kamera egyik legkiemelkedőbb funkciója, hogy a 4K-s 360 fokos videók rögzítése folyamán nem kell fókuszpontot választanod, később is eldöntheted, hogy melyik nézőpontot részesíted előnyben. Az Insta360 ONE 24 megapixeles lenyűgöző 360 fokos fotók rögzítésére is alkalmas.

A FlowState stabilizációs technológiának hála elfelejtheted a remegő felvételek okozta csalódottságot – tökéletes minőségű videófelvételekre számíthatsz extrém sportok űzése közben is.  Használd a Bullet Time effektust, hogy megállítsd az idő kerekét – emeld az égbe a kamerát a mellékelt szelfibot segítségével és rögzíts 360 fokos lassított felvételeket. A markolatot varázslatos módon nem fogod viszontlátni a felvételeken, így még lenyűgözőbb hatást elérve. Az Insta360-t használhatod Facebook vagy Youtube élőközvetítésre is. Elérhetőek továbbá olyan izgalmas funkciók, mint a Driftshot, vagy az intelligens célpontkövetés és persze a hyperlapse felvételeket is rögzíthetsz, emellett akár RAW formátumú képeket is készíthetsz.

insta360

Insta360 ONE X

Az Insta360 ONE X az előd Insta360 ONE minden fontos tulajdonságát megörökölte. A gyártó a kamera felbontását tovább növelte: immár 5,7K felbontású, kiemelkedő képminőségű 360 fokos videóanyagokat rögzíthetünk 30 képkocka/mp mellett. 4K felbontásnál 50, míg 3K felbontás mellett akár 100 képkocka/mp is elérhető, így szuperlassított felvételeket is készíthetünk könnyedén. További újítás, hogy az Insta360 ONE X vezetéknélküli kapcsolaton (WiFi-n) keresztül is elérhető, így rögzítéskor a kamera élőképét távolról is láthatjuk. Az Insta360 ONE X-el HDR és RAW fotók/ videók rögzítésére is van lehetőségünk.

insta360

Insta360 EVO

Az Insta360 EVO személyében egy igazán zseniális mérnöki bravúrnak lehetünk tanúi. A kocka formájú, hajtogatható kamera képes 3D-s 180 fokos videók rögzítésére, vagy pedig 5,7K felbontású 360 fokos videó rögzítésére – attól függően, hogy kihajtva, vagy összecsukva használjuk. Így egy eszköz áráért egy olyan multifunkciós eszközt kapunk, mely a jelen kor felhasználási igényeit a legtöbb esetben maximálisan lefedi. A kamera rendelkezik az Insta360 ONE és ONE X-ban már megismert FlowState stabilizációs technológiával, így garantálva a remegésmentes, tökéletes minőségű felvételeket.

A kamera 18MP felbontású képek rögzítésére is képes, emellett HDR fotó- és videórögzítésre is lehetőségünk van.  Elmaradhatatlan funkciók teljes tárháza áll rendelkezésünkre: ultralassított felvételek, „minibolygó”-effektus, stabilizált hyperlapse felvételek és sok más extra biztosítja a garantáltan élménydús felhasználói élményt. A kamerával rögzített normál és 3D felvételeket azonnal szerkeszthetjük hála a továbbfejlesztett Adobe Premiere Pro integrációnak.

Bármelyik modellt is válasszuk igényünknek és pénztárcánknak megfelelően,
biztosak lehetünk benne, hogy egy hagyományos kamerához vagy kamerastabilizátorhoz képest határozott előrelépést tudunk elérni.

Insta360 Bullet Time

Insta360 FlowState stabilizáció

Insta360
- Professzionális modellek -

insta360

Insta360 Pro

A professzionális felhasználású kamerák piacát is felforgatták az Insta360 új termékei. A tartalomgyártók régóta kiáltanak egy olyan integrált 360 fokos, nagyfelbontású megoldásért, mely ötvözi a felhasználóbarát kialakítást a megfizethető árral. Az Insta360 Pro kompakt, gömb alakú alumínium ötvözetű házán 6 db 200° látószögű lencsét találhatunk. A kamera a maga lenyűgöző 8K felbontású videórögzítési tulajdonságával garantáltan belopja a szívébe minden videósnak és filmkészítőnek.

6K felbontásban rögzíthetünk 360 fokos 3D videót, és 4K felbontásban indíthatunk élő közvetítést akár Facebookon, akár Youtube-on. A kamera képét VR headset segítségével rögzítés közben is nyomon követhetjük. A 4 db beépített mikrofon és a külső mikrofon csatlakoztatásának a lehetősége pedig biztosan kielégít minden audiofil felhasználói igényt. Az Insta360 Pro 5000 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor a zökkenőmentes munka lehetőségét garantálja.

insta360

Insta360 Pro 2

Az Insta360 Pro 2 fontos újításokat tartogat, megőrizve elődmodelljének minden pozitív tulajdonságát. A kamera immár teljesen remegésmentes képminőséget garantál a fejlett FlowState képstabilizációs technológiának és 9 tengelyű giroszkópjának hála. Az Insta360 Pro-hoz hasonlóan 6 lencsét találunk a gömb alakú alumíniumtesten, viszont az általuk rögzített felvételek elérhetik a 120Mbps bitsűrűséget, így még zökkenőmentesebb és lenyűgözőbb végeredményt biztosítva.

Ami a 3D felvételeket illeti: immár 8K felbontásban rögzíthetünk lélegzetelállító felvételeket. A beépített GPS modul és a WiFi antenna tovább bővíti a kapcsolódási lehetőségek széles spektrumát. A továbbfejlesztett Adobe Premiere Pro integráció miatt még sohasem volt ilyen egyszerű a nagyfelbontású 3D tartalmak szerkesztése. A CrystalView technológia segítségével a 8K felbontású visszajátszott felvételek nézőpontját valósidőben módosíthatjuk.

insta360

Insta360 Titan

(hamarosan…)

Az Insta360 Titan a megfizethető professzionális 360°-os háromdimenziós filmezés koronázatlan királya. 11K felbontású videórögzítést biztosítva garantáltan leesik mindenkinek az álla a felvételek minőségétől. A FlowState stablizációs technológia és a 9 tengelyű giroszkóp segítségével remegésmentes snitteket készíthetünk. Az Insta360 Titan felszíne 8 db 200° látószögű lencsét rejt, ezzel maximalizálva a felvételek dinamikus tartományát és színmélységét még gyenge fényviszonyok mellett is.

A továbbfejlesztett Adobe Premiere Pro integráció miatt nagyfelbontású 3D tartalmak szerkesztése sokkal gyorsabban mehet végbe. A CrystalView technológia segítségével a 11K felbontású visszajátszott felvételek nézőpontját valósidőben módosíthatjuk. Az Insta360 Farsight technológia segítségével pedig akár 300 méteres távolságból is nyomon követhetjük kameránk élőképét. Az Insta360 Titan a csúcsminőségű VR-élmény biztosításának alapvető eszköze.

 

Kapcsolódó hírek