Impresszum

Szolgáltató neve: HRP Europe Korlátolt Felelősségű Társaság
Nyilvántartó szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-663082
Adószám: 11087120-2-44
Szolgáltató székhelye: 1033 Budapest, Huszti út 34.
Szolgáltató telefon: +36 (1) 452 4600
Szolgáltató e-mail: info@hrp.hu
Tárhely szolgáltató neve: Microsoft Corporation – Ireland
Tárhely szolgáltató címe: Atrium Building Block B, Carmanhall Road, Sandyford
Industrial Estate, Dublin 18
Tárhely szolgáltató fax: +1850 940 940
Tárhely szolgáltató elérhetősége:
https://azure.microsoft.com/en-us/support/legal/subscription-agreement/
https://azure.microsoft.com/en-us/support/trust-center/privacy/

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a HRP Europe Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A HRP Europe Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A HRP Europe Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A HRP Europe Kft. nagy gondot fordít honlapjának elérhetőségére és karbantartására, valamint arra, hogy pontos és naprakész tartalmi adatokat nyújtson, a HRP Europe Kft. azonban nem tudja garantálni, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a HRP Europe Kft. kifejezetten kizárja.

A HRP Europe Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A HRP Europe Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa, illetve a Hírek, Blog tartalmakat a megadott lehetőségek szerint és a forrás megjelölésével közösségi csatornákon megossza.

A HRP Europe Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a HRP Europe Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az HRP Europe Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A HRP Europe Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez a HRP Europe Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. A HRP Europe Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő
rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog

A HRP Europe Kft. weboldalai, illetve annak tartalma vagy bármely részlete (beleértve a hozzá tartozó oldalakon található szövegeket, elrendezéseket, rajzokat, adatbázisokat és egyéb tartalmi elemeket) szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a HRP Europe Kft. jogosult. A dron.hrp.hu honlap védett elemei összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.