AGROmashEXPO - 2021

Időpont:

2021. március 3-6
09:00 - 18:00-ig

Helyszín

Online kerül megrendezésre
DÍJMENTES REGISZTRÁCIÓ

Szervező

Hungexpo Zrt.

Csatlakozzon 2021. március 3-6. között a virtuális AGROmashEXPO-hoz, mely során érdemes ellátogatnia a precíziós gazdálkodás lelkes híveinek virtuális standunkhoz, hiszen szakértő kollégáink közreműködésével most közelről ismerkedhet meg a DJI drón megoldásaival.

Precíziós gazdálkodás drónokkal? Igen!

Az EXPO folyamán olyan speciális, mezőgazdasági feladatokra tervezett drónokkal, kiegészítőkkel és szoftverekkel ismerkedhet meg, melyek alkalmazásával a gazdálkodóként képessé válhat a termelés hatékonyságának maximalizálására bizonyítékokon alapuló, adatközpontú gyakorlatok révén. Azzal, hogy rengeteg hasznos adathoz férhet hozzá, és összevetheti azokat a korábban összegyűjtöttökkel, nem kell többé találgatnia, átgondolt és logikus döntéseket hozhat meg. Többet termelhet, és csökkentheti az olyan értékes erőforrások felesleges pazarlását, mint például a víz, a műtrágya, a peszticidek és nem utolsó sorban a munkaerő.

DJI precíziós mezőgazdasági drón megoldásaink, melyeket bemutatunk:

  • DJI Phantom 4 Multispectral drón –  Növényi kultúrák felméréséhez
  • DJI Phantom 4 RTK drón – Ortomozaik és 3D (akár hidrológiai) modellezéshez
  • DJI Mavic 2 Enterprise (Advanced) drón – Vadállomány felméréséhez, terület ellenőrzéshez
  • DJI Agras drón modellek – Automatizált, gyors és költséghatékony permetezéshez
  • DJI Terra szoftver – Összegyűjtött adatok kiértékeléséhez

Miért érdemes a DJI drón megoldásait választania?

  • A fenti rendszerek képesek akár 1 cm-es pontossággal is repülni a kijelölt munkaterületek felett, így precíz képet kaphat gazdasága állapotáról.
  • A felmérés és kijuttatás azonos platformon, egy rendszeren belül kezelhető, nem kell gazdaként sokféle eltérő rendszer kezelésével és inkompatibilitási problémáival küszködnie.
  • Stabil, kiforrott repüléstámogató rendszerekhez férhet hozzá, melyek remekül illeszkednek a precíziós gazdálkodó eszközparkjába.
  • A DJI hazai szerviz és oktatóközponttal rendelkezik, mely megkönnyíti az ismeretek hatékony elsajátítását, az esetlegesen felmerülő problémák gyors elhárítását.

A technikai megoldásokon kívül megismerkedhet a SZTE MGK Precíziós Agrárgazdálkodási Szakmérnök szak drónos gyakorlati képzésével is, valamint az Alföldi Agrárszakképzési Centrum kapcsolódó képzéseivel is.

Csatlakozzon 2021. március 3-6. között, kérdezzen, mélyedjen el a jövő agrártechnológiai megoldásaiba már idén!

Rólunk

A HRP Europe Kft. Magyarország legnagyobb DJI disztribútora és a hazai piac meghatározó informatikai disztribútoraként teljes körű termékkínálatot, valamint consulting és oktatási szolgáltatást nyújt viszonteladó partnerei részére a DJI eszközökből és megoldásokból.

Több mint 13 évnyi tapasztalattal rendelkező MyActionCam kiemelt értékesítő- és szervizközpontunkban pedig garanciális és garancián túli problémák kezelését is biztosítjuk, szakértő kollegáink komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy ismét hibátlanul működő eszközt juttassanak vissza a felhasználóknak.